onsdag 8 juni 2011

Lunchpaus

Lunchar på Keldas svampsoppa idag. Fullkomligt älskar Kelda-sopporna! Favoriten just nu är nog den toscanska tomatsoppan med lite torsk i och en rostad macka till. Mums! En förpackning räcker til 2-3 portioner och värms upp på ett kick. Perfekt för mig som alltid kmr på att jag måste ha lunch när jag redan är vrål hungrig.



Nog pratat om mat. Vart uppe redan halv nio idag. Rörmokaren ska komma och kolla på elementet, som internet-snubbarna borrade sönder, så vågade inte ligga och sova för länge. Dock har han/hon fortf inte dykt upp. Men jag har hunnit diska upp allt som stod på diskbänken, kollat mitt favorit program, plastikdoktor 90210, och plockat fram så gott som alla kläderna jag ska ta med till Sthlm. Hade säkert varit färdigpackad nu om jag bara hållt tempot uppe, men skönt att inte stressa oxå.

Vid tre kmr Johanna upp hit, så ikv blir det sleepover hos Josse. Och 8.30 imon bär det av mot Sthlm! Wiie! Shopping och mys med tjejerna! Kan inte bli bättre!

Nu får gärna rörmokaren komma så att jag kan duscha. Tkr inte riktigt att det kan räknas som förmiddag längre.. Hantverkare..! Jaja, får väl hoppa in i duschen iaf och hoppas att han inte tänker dyka upp under tiden.


Talk to you later!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar