söndag 28 oktober 2012

Toppen helg

Sitter just nu i soffan och kollar på Men at work, är helt slut i hjärnan men ändå för pigg för att sova. Har iaf haft en riktigt bra helg. Johanna har varit här på besök. Hon, jag och Josse spenderade dagen igår på stan, shopping, lunch på Stars, shopping och fika på Kullzenska. Hittade mig ett par über snygga stövlar och en stickad väst. Hade ett par rabattkuponger på HM så västen kostade endast 9kr. Perfa! Stövlarna vart desto dyrare men men..

Efter att ha mellanlandat lite i soffan tog vo oss bort till Maxi och handlade en massa gottigt. Ost, kex, fikonmarmelad, grönsaker och dip. Jag gjorde oxå ett gäng med typ av snittar, med tortilla bröd, parmaskinka och ost som man steker i olivolja. Detta snaskade vi på framför X-faktor (och ett tag efter). Kvällen bjöd på många skratt och en massa prat om allt mellan himmel och jord. Sen körde vi på klassisk sleepover här alla tre.

Dagen idag började vi med en promenad i det kalla men soliga vädret. Sen käkade Johanna och jag carbonara till lunch innan vi däckade i soffan. Så helt klart en toppen helg utan dess like. :) Tack tjejer! Ni är bäst!! Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar